Om Learn4Vet

Learn4Vet er etableret i 2015 af Lene Ruhnau.

Lene har tidligere etableret TandDyreklinikken i Måløv ved København og kommer fra en administrativ baggrund med erfaring indenfor HR, marketing, projektstyring og kursusledelse.

”Vi håber gennem et stærkt netværk i veterinærbranchen at kunne være formidlere af nyttig viden og efteruddannelse af høj faglig kvalitet.

Online undervisning er en enestående mulighed for at tilbyde målrettet undervisning til deltagerne. Da webinarer er kortere forløb, bliver der mulighed for at gå i dybden med mere afgrænsede emner. Ny viden indenfor alle områder kan derfor hurtigt formidles videre til brug i dagligdagen i praksis.

Webinarer bør desuden ses som et supplement til undervisning med praktiske øvelser.

Online undervisning giver os også mulighed for, at vi kan tilbyde undervisere fra hele verden direkte hjem til deltagerne og at man kan deltage uanset hvor i verden man befinder sig. Det eneste man behøver, er en computer, tablet eller smartphone og så en internetforbindelse.”

– Lene Ruhnau

learn4vet lene ruhnau

Underviserens wingman

På alle vores onlinekurser møder du også personer som fungerer som ”wingman” for underviseren. Din wingman sørger for alt det praktiske og for at svare på jeres spørgsmål på chatten, så webinaret forløber godt og uden afbrydelser.

Du kan møde:


Pernille-Thykier-3

Pernille Thykier, dyrlægestuderende

Katrine-Neumann-2

Katrine Neumann, dyrlægestuderende

Jens-2-500

Jens Ruhnau, Specialdyrlæge, Dipl. EVDC

Karina-Dillon

Karina Dillon, Veterinærsygeplejerske

FÅ BESKED OM NYE WEBINARER

– ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

nyhedsbrev-kanin